Hubungi Kita

Jiaxing Ruisheng International Trading Co., Ltd.

Alamat

Lantai 12, Bangunan 1, No.362 Fuxing Road, Distrik Nanhu, Kota Jiaxing, Provinsi Zhejiang, China

Telpon

+ 86-13736430246

Apa App

+ 86-13736430246

Wechat

+ 86-13736430246

Jam

Siyaga 24 jam sedina

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita