Babagan Kita

Ruisheng International Trade Co., Ltd.

(Ruisheng Food Technology Co., Ltd.)

Kita minangka Agen Penjualan & Tuku sing khusus kanggo Bahan Pangan lan Aditif Pangan.

Kantor pusat kita dununge ing Kota Jiaxing, ora adoh saka bandara Pudong & Hongqiao Shanghai.

Kita minangka tim sing spesialis saka Sales, Sourcing lan spesialis Manajemen Rantai Pasokan kanthi pengalaman kolektif luwih saka 20 taun ing Bahan-Bahan Pangan.

Kita nyedhiyakake dhukungan pungkasan, nyambungake pelanggan karo produk sing pas kanggo nyukupi kabutuhan spesifik.

Kita nyedhiyakake dhukungan pangembangan aplikasi lan pasar ing luwih saka 30 negara sing kalebu Asia Tenggara, Australia, Eropa, Afrika lan Amerika Selatan.

Kita duwe jaringan mitra pasokan sing bisa dipercaya sing bisa kerja sama karo kita kanggo njamin asil sing paling apik kanggo kabeh pelanggan. 

Kita minangka perjanjian eksklusif karo pabrikan mie kaca lan sayuran sing dehidrasi.

Produk Kita

1. Sayuran sing dikeringake

Kita nawakake macem-macem sayuran berkualitas tinggi (akeh utawa dikemas)

chives dehidrasi, gagang ijo sing dehidrasi, wortel dehidrasi, bawang dehidrasi, papak sing dehidrasi, brokoli dehidrasi, Gobis dehidrasi, kembang kol dehidrasi, bubuk sayur-sayuran sing kurang banyu

2. Mie Kaca / Vermicelli

Kasedhiya macem-macem rasa asli

Mie Kaca Piala Vegan Instan, Mie Pati, Pati Ubi jalar, Pati Kentang, Pati Tapioca

3. Aditif Panganan

Kita nggawa macem-macem bahan tambahan panganan standar lan khusus (kanthi akeh utawa dikemas khusus)

Pemanis (Fruktosa & Stevia), Thukulers, Enhancers Nutrien, Pengawet, Antioksidan, Asam, Vitamin, Asam Amino, Protein Sayuran, Serat Kacang polong, Jagung Jagung, Acak Modifikasi

4. bumbon

Saos tomat, Bahan-bahan Panci Panas

5. Aditif Pakan

Jajanan gluten jagung, Protein beras, Jajanan iwak, Jajanan pitik

Manajemen Rantai Pasokan

Kita lincah, cepet, lan migunani

Kita bakal nggoleki malah produk sing paling angel ditemokake

Kita bakal seneng banget yen para pelanggan bisa ngandelake Ruisheng dadi agen tuku spesialis ing China.

Kita malah bisa nulungi adol produk para pelanggan dhewe menyang China.

Apa sing bisa ditindakake Ruisheng kanggo sampeyan?

Saben bisnis duwe syarat masing-masing.

Misi kita yaiku nyedhiyakake layanan bespoke kanggo saben pelanggan supaya sampeyan kabeh entuk solusi sing paling apik kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan.  

Sumber saka China bisa uga luar biasa.

Kita nggawe gampang kanggo sampeyan.

Kita bakal dadi Consolidator One-Stop sing dipercaya kanggo macem-macem bahan kualitas.

Kita yakin manawa rega tetep penting - regane sing menang dina iki kanggo kabeh bisnis.

Kita bakal kerjo bareng karo sampeyan kanggo ngerti kabutuhan kanggo ngirim produk sing pas menyang lawang. Ruisheng duwe katrampilan kanggo tumindak minangka Agen Tuku ing China supaya bisa ndhukung pangembangan produk & aplikasi anyar.

Janji Kita

Ing Ruisheng, janji sampeyan bakal njamin produk berkualitas tinggi sing bakal menehi kinerja biaya paling apik.

Tujuane yaiku supaya sampeyan entuk bathi maksimal.

Tujuane kanggo nggawe kemitraan bisnis strategis jangka panjang karo kabeh pelanggan.

Motto metu yaiku Win-Win kanggo entuk manfaat bebarengan.

Napa milih kita?

Konsep Bisnis Ruisheng

Kanggo makarya kanthi rapet, harmoni, lan transparan karo kabeh pelanggan kanggo nggawe manawa sampeyan entuk apa sing sampeyan butuhake.

Kita bakal nggunakake pengalaman sumber, ketrampilan negosiasi, pengetahuan teknis lan jaringan ekstensif kanggo mesthekake saben pelanggan entuk nilai nyata saka produk sing diwenehake.

Tim sing apik banget bisa ngatasi lan mengkoordinasi tantangan kanthi lancar lan efisien.

Kita ngandelake model kolaborasi pelanggan lan penting banget kanggo kabeh produk lan persyaratan kualitas.

Sistem Manajemen Pesenan sing diasorake kanthi apik bakal nggawe sampeyan nganyari babagan penyelidikan, conto, pesanan, lan status pangiriman uga njamin kabeh dokumen sing cocog lan perlu.

Kita ngarep-arep nulungi sampeyan kanthi syarat.