100% Sayuran Campuran Alami Dehidrasi / Garing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

NAMA PRODUK & GAMBAR:

100% Sayuran Campuran Alami Dehidrasi / Garing

Natural DehydratedDried AD Mixed Vegetables (4)
Natural DehydratedDried AD Mixed Vegetables (2)

DESKRIPSI PRODUK:

Paket sayuran sing wis dehidrasi kalebu batang ijo sing dehidrasi, wortel sing dehidrasi, kubis sing dehidrasi, kulit kacang, chives dehidrasi, lsp.

FUNGSI:

APLIKASI:

Sayuran campuran dehidrasi campuran organik kustom sachet chip kanggo mie instan rempah-rempah bumbu sayuran dehidrasi.

SYARAT SENSORIAL:

Atribut Organoleptik Katrangan
Penampilan / Werna Ijo Alami
Aroma / Roso Sayuran campuran sing khas, ora ana ambu utawa rasa asing

SYARAT FIZIKAL & KIMIA:

Wangun / Ukuran 1-3mm, 3x3mm, 5x5mm, 10x10mm, 40-80mesh
Ukuran bisa disesuaikan 
Bahan-bahan 100% sayuran campuran alami kaya sing disesuaikan,
tanpa aditif lan operator.
Kelembapan 8,0%
Total Ash 2,0%

ASSAY MIKROBIOLOGI:

Jumlah Plate Count <1000 cfu / g
Wangun coli <500cfu / g
Ragi & Cetakan total <500cfu / g
E.Coli 30MPN / 100g
Salmonella Negatif
Staphylococcus Negatif

PACKAGING & LOADING:

Produk diwenehake ing kantung polietilen kerapatan tinggi lan kasus serat bergelombang. Materi pengepakan kudu duwe kualitas bahan panganan, cocog kanggo nglindhungi lan ngreksa konten. Kabeh karton kudu ditempelake utawa dipasang. Staples ora bisa digunakake.

Karton: Bobot Bersih 20KG; Tas PE batin & karton njaba. 

Ngemot Kontainer: 12MT / 20GP FCL; 24MT / 40GP FCL

25kg / drum (bobot net 25kg, bobot reged 28kg; Dikemas ing karton-drum kanthi rong kantong plastik ing jero; Ukuran Drum: dhuwure 510mm, diameter 350mm)

LABELING:

Label paket kalebu: Jeneng Produk, Kode produk, Batch / Lot No., Bobot Kotor, Bobot Bersih, Tanggal Produksi, Tanggal Kadaluwarsa, lan Kondisi Panyimpenan.

Kahanan STORAGE:

Kudu Disegel lan disimpen ing palet, adoh saka tembok lan lemah, ing Kondisi Bersih, Kering, Adhem lan Ventilasi tanpa ambu ora enak liyane, ing suhu ngisor 22 ℃ (72 ℉) lan ngisor asor relatif 65% (RH <65 %).

KANGGO URIP:

12 Wulan Suhu Normal; 24 Wulan wiwit tanggal produksi ing kondisi panyimpenan sing disaranake.

CERTIFIKAT

HACCP, HALAL, IFS, ISO14001: 2004, OHSAS 18001: 2007


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan